Selecteer een pagina

Van generatie op generatie doorgegeven vakkennis

Ozen interieur & maatwerk is een toonaangevend bedrijf met jarenlange ervaring in binnen- en buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Ozen, opgegroeid tussen de houtkrullen, richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt, nieuwbouw en renovatieprojecten.  Ozen heeft zijn ruime kennis van het vak opgedaan op de werkvloer door op vrij jonge leeftijd te beginnen werken voor zijn vader en grootvader.

 

Trots op ons werk

Ons belangrijkste doel: tevreden klanten. Vastberaden en met grote toegewijdheid buigen we ons, samen met ons team van gekwalificeerde vakmensen over uw interieurproject. Samen met u gaan we graag op zoek naar gerichte interieuroplossingen. We werken enkel met materialen met een optimale duurzaamheid. Met de grootste zorg werken wij, zoals het ook hoort, alle hoeken en kantjes perfect af. We spelen flexibel in op uw vraag. In ons eigen atelier wordt eerst alles vakkundig klaargemaakt:  u krijgt gegarandeerd kwalitatief maatwerk met een correcte prijs.

 

Onze producten

Volgende diensten bieden wij aan: Inbouwkasten, keukens, badkamers, deuren, brandwerende deuren, gyprocwerken, parket en laminaat, tuinhuizen, carports en poolhouses, terrasoverkappingen, gevelbekledingen en houten poorten.

 

Certificaten en erkenningen

Ons bedrijf is ISIB gecertificeerd. We plaatsen volgens de regels van de kunst brandwerende deuren. Na plaatsing krijgt u een ISIB attest waaruit blijkt dat u volledig in orde bent voor wat betreft brandveiligheid.

Hebben we uw interesse gewekt? Contacteer ons!

Share This